Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Irak

Irakban eladó ingatlan

Irak, hivatalosan az Irak Köztársaság, Nyugat-Ázsia állam. Észak-Törökországgal, Dél-Szaúd-Arábiával és Kuvaittel, északnyugatra Szíriával, Nyugat-Jordániával és keletre Iránnal határos. Fővárosa Bagdad.

Erbil Irak negyedik legnagyobb városa Bagdad, Baszra és Moszul után. Moszultól 80 kilométerre keletre fekszik, és az iraki Kurdisztán fővárosa. Erbil az egyik legjobb hely, ahol Irakban eladó ingatlanot vásárol. Erbilt a világ egyik legrégebbi, folyamatosan lakott városának tekintik, amelynek városi életévei 6000 évfordulón nyúlnak vissza.

Erbil a kurdisztáni régió gazdasági fővárosa, és jelentős szerepet játszik Irakban, sok embert vonzva, akik megpróbálják kihasználni a város gazdasági növekedését és biztonságát. A Kurdisztán nagy szénhidrogénkészleteivel és biztonságával - az ország többi részéhez képest - várhatóan a gazdaság támogatja a növekedést, tovább növelve az ingatlanok és a társadalmi infrastruktúra iránti igényt.

A népesség növekedése és a várt gazdasági növekedés együtt tovább növeli az ingatlanprojektek (lakóingatlan, kereskedelmi, iraki eladó ingatlanok és szállodák) és a társadalmi infrastrukturális projektek - például a régió oktatási és egészségügyi létesítményeinek - igényét.

A politikai kockázat azonban továbbra is a legfontosabb probléma. A Bagdaddal nemrégiben folytatott fizikai viták aggodalmakat vettek fel az Erbil és a központi kormányzat közötti kapcsolatok romlása miatt. Ez azonban jelenleg egyensúlyban van a nem kurd Irakban tapasztalható erőszak növekedésével és a közelmúltbeli közelítés utáni lehetséges béke osztalékokkal.

Az erbili lakóingatlan-piac folyamatos növekedést mutat. A piaci fundamentumok továbbra is erősek, a kínálat lassú növekedése mellett. A kormányzati tanulmányok becslése szerint összesen 112 500 lakóegység szükséges a következő 5 évben. A városban zajló építési tevékenységek alapján azonban kétséges, hogy ezt a lakásmennyiséget időben átadják-e. Ez a becslés csak a népesség növekedésére vonatkozik, és nem veszi figyelembe az iraki más részeiről származó eladó ingatlanok iránt érdeklődő vevők által támasztott keresletet, ami további kínálati nyomást okozhat

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Az Al-Jamiaa egyike a Bagdad egyik legkedveltebb kerületének, amelyet az egyetemek oktatóinak választottak. Háromszintes, 5 szobás ház tulajdonosa vag...
Cod. 27858

Eladás Villa, Irak, Baghdad, Baghdad, Baghdad

Reserved negotiation
Eladás
Villa

220 m²
villa eladó
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB